• EMAIL

  info@voegbedrijfpitstra.nl

 • TELEFOON

  06 28 33 00 86

 • ONZE WERKDAGEN

  Ma - Za 07:00 - 17:00

Van harte welkom!

Wij zijn een klein bedrijf en dat willen we graag zo houden. In de restauratiewereld moet vakmanschap op een hoog niveau staan. Wij zijn al meer dan 50 jaar met dit zeer mooie vak bezig. Wij staan voor kwaliteit op een wijze dat het oude ambacht geheel tot zijn recht komt.

Om u te inspireren wat er mogelijk is met uw woning of bedrijfspand hebben we op de website verschillende voorbeelden van gevelonderhoud staan. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een analyse van uw situatie en uw wensen tot betrekking tot gevelonderhoud. Wij zorgen vervolgens voor een duidelijke offerte.

Kornelis Pitstra

Image

ONZE SERVICE


 • Image
  Image

  Voegwerken

  De kosten voor het vervangen van uw voegwerk hangen af van het soort voeg dat u kiest. De vele verschillende voegen hebben allemaal een andere uitstraling en sommige hebben ook nog een functionele werking.

 • Image
  Image

  Gevelrenovatie

  Gevelrenovatie is een onderschat onderdeel van het onderhoud aan je huis. Regelmatig zie je langs de straat volledige gevels en wanden die vervallen zijn.

 • Image
  Image

  Zandstralen

  Met zandstralen van een gevel gebruik je bij zeer zware vervuiling. Denk hierbij aan graffiti verwijderen, of hele zware roetaanslag dat je met een chemisch middel er niet af krijgt.

 • Image
  Image

  Impregneren

  Een gevel impregneren heeft als gevolg dat de muur geen water meer doorlaat. Impregneren betekent letterlijk het doordringen van een materiaal (de muur) met een andere stof (de impregneer).

OVER ONS BEDRIJF!


Voegbedrijf Pitstra is een ervaren bedrijf in Voegwerken, Gevelrenovatie , Gevelreiniging , Zandstralen, Impregneren en Metselen. Door de jarenlange ervaring is het bedrijf zeer gedreven in de werkzaamheden die zij verrichten. U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.